نمای سیمانی
نمای سیمانی
نما سیمانی ساختمان از جمله نماهایی است که قیمت اجرای آن ارزان می باشد. سرعت اجرای این نما بالاست و در کمترین زمان ممکن می توان آن را بر روی سطح خارجی ساختمان اعمال نمود. نماکاری ساختمان با سیمان با استفاده از بهترین متریال صورت می گیرد تا سطح کار از کیفیت مناسب برخوردار باشد.
نما سیمانی از مقاومت لازم در برابر حریق برخوردار است و در صورت بروز آتش سوزی از انتشار آن جلوگیری می کند. در اجرای نما سیمانی ساختمان از سیمان سفید و یا سیمان رنگی استفاده می شود که هر کدام زیبایی خود را دارد. لازم به ذکر است که شستشوی نما سیمانی بسیار آسان است، از این رو این نما را می توان نمایی ساده و در عین حال زیبا برای ساختمان دانست.
از جمله معایب استفاده از نما سیمانی این است که امکان شکستگی و ترک خوردگی در آن وجود دارد و عایق صوتی ضعیفی می باشد. همچنین گرد و خاک را به راحتی به خود جذب می کند.
ساخت نمای ساختمان با استفاده از سیمان باید با استفاده از بهترین متریال انجام شود تا کیفیت لازم را داشته باشد. در غیر این صورت نمی توان به زیبا بودن و جذاب بودن نما سیمانی امیدوار بود. البته مشخص است که در درجه اول باید طراح نمای ساختمان حرفه ای باشد. اگر طراحی حرفه ای بر روی نما شود و کیفیت های لازم و استانداردهای مختلف طراحی برای آن رعایت شود، شاهد نمایی حرفه ای و همه پسند خواهیم بود.
گفتنی است که سیمان به عنوان یک متریال پر قدرت می تواند ایمنی ساختمان را بالاتر ببرد. به همین علت است که نما سیمانی عموما در برابر زلزله مقاوم تر است. همچنین نما سیمانی ساختمان آتش سوزی را در بین طبقات گسترش نداده و به همین منظور ایمنی بالایی در برابر آتش سوزی دارد.
استفاده از نمای ساختمان سیمانی اگرچه آنقدرها مورد توجه نیست، اما می توان از آن به نحو احسنت استفاده کرد. ساختمان سازان ایرانی می توانند با استفاده از این نوع نما، نظر مردم را در مورد این نوع نمای ساختمان تغییر دهند. البته تمامی این موارد به کیفیت سیمان، طراحی حرفه ای و نصاب نمای ساختمان کاربلد بستگی دارد.